:: LUARBIASAkan yang BIASA ::


SELAMAT DATANG diucapkan kepada semua pengunjung SKSI Online. Paparan terkini berkaitan aktiviti di sekolah akan diupload mengikut kesesuaian masa. Tinggalkan jejak anda di ANJUNG BICARA! Terima kasih.

Kunjungilah PORTAL RASMI SK SERI INTAN. Klik di sini


Sunday, June 15, 2008

Asc TimeTable

Setiap awal tahun, semua sekolah perlu membuat jadual waktu guru mengikut subjek dan kelas. Hal ini sering menjadi permasalahan yang harus diatasi. Guru Penolong Kanan 1 (Kurikulum) perlu menilai guru-guru yang berkemahiran komputer untuk membantunya menyelesaikan hal ini.

Di zaman ICT ini, permasalahan membuat jadual waktu, dapat diatasi dengan berbantukan komputer. Oleh itu Asc TimeTable adalah salah satu software yang dapat merealisasikan matlamat itu. Cuba pembaca SKSI Online ini, melihat laman web tersebut.

Perisian ini amat mudah digunakan. Cubalah.

Asc TimeTable 2008

Jika anda berminat, boleh hubungi Boy2099 Sdn Bhd wakil pengedar tunggal software ini di Malaysia. Klik di sini untuk mencuba trial software. Jika anda benar-benar berminat, boleh le order daripada wakil pengedar tunggal di Malaysia. Webmaster telah menghubungi syarikat tersebut dan telah mendapat pengesahan dan bukti bahawa syarikat tersebut adalah pengedar yang tunggal.


SELAMAT MENCUBA

2 comments:

azlanlin said...

Rasa-rasanya WEBMASTER dah jumpa ASC TIMETABLE 2008. Sesiapa yang berhajat boleh hubungi beliau...

BOY2099 said...

Salam Sejahtera. Terima kasih kepada WEBMASTER kerana mempromosikan aSc Timetables di blog sekolah ini. Saya mengambil kesempatan ini untuk meminta sekolah-sekolah untuk mencuba perisian aSc ini (ia boleh dimuat turun dari link yang diberikan oleh Webmaster)
Dalam masa terdekat ini, kami akan mengadakan Bengkel Kemahiran untuk aSc Timetables di Johor untuk semua sekolah yang telah mendaftar sebagai Pemegang Lesen Sah & yang berminat untuk mendaftar.
Senarai Sekolah yang Mengguna ASC TIMETABLES