:: LUARBIASAkan yang BIASA ::


SELAMAT DATANG diucapkan kepada semua pengunjung SKSI Online. Paparan terkini berkaitan aktiviti di sekolah akan diupload mengikut kesesuaian masa. Tinggalkan jejak anda di ANJUNG BICARA! Terima kasih.

Kunjungilah PORTAL RASMI SK SERI INTAN. Klik di sini


Monday, July 20, 2009

Gred DG41 ke Gred DG44 (KUP)

Urusan Kenaikan Pangkat Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (PPPS) Gred DG41 Ke Gred DG44 Secara Time-Based Khas Untuk Penyandang (KUP) Bagi Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma (PPPLD) Yang Telah Dilantik Sebagai PPPS Gred DG41, 2010

Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian Pelajaran Malaysia (KPM) akan melaksanakan urusan kenaikan pangkat Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (PPPS) Gred DG41 ke Gred DG44 secara Time-Based Khas Untuk Penyandang (KUP) bagi Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Lepasan Diploma (PPPLD) yang telah dilantik sebagai PPPS Gred DG41. Urusan ini mengambil kira setiap tiga (3) tahun pengalaman di PPPLD Gred DGA29, Gred DGA32, Gred DGA34 dan Gred DGA38 sebagai satu (1) tahun pengalaman di Gred DG41 dengan had maksimum pengalaman sembilan (9) tahun di PPPLD bersamaan tiga (3) tahun di PPPS DG41.

Bagi urusan kali ini, pegawai yang akan dipertimbangkan adalah mereka yang telah dilantik ke PPPS Gred DG41 sekurang-kurangnya tujuh (7) tahun pada 1 Januari 2010.

Sila muat turun lampiran untuk maklumat lanjut.

S.S DG41-DG44EXPPPLD
LAMPIRAN C
LAMPIRAN T1

No comments: